Bokningsvillkor

Bokning

När du anmäler dig till en retreat, yogaresa eller event godkänner du våra bokningsvillkor.  

Betalning
Betalning sker via Bankgiro (105-2505) om inte annat anges, enligt betalningsdatum som anges i din bokningsbekräftelse eller faktura. Ange namn, vad du bokat alt. fakturanummer. Vid resor och retreats utgår en anmälningsavgift för att bekräfta platsen och slutbetalning senast 60 dagar innan avresa. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Vid endagsretreats och workshops betalas hela avgiften i samband med anmälan.

Avbokning och ångerrätt
När du anmäler dig till retreat eller yogaresa har du 14 dagars ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad, inte från och med det datum du betalat. Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt. Vid frånvaro utgår full debitering.

Försäkring
Vid yogaresor är det ditt eget ansvar att säkra att du har en reseförsäkring, vilket alltid rekommenderas. I hemförsäkringens reseskydd ingår ofta avbeställningsskydd, vilket du själv ansvarar för. Du kan även betala ditt evenemang med VISA-kort där du också har ett reseskydd. 

Kontakt
Om du är intresserad av att anmäla dig till något av mina evenemang maila till  ingrid.banheden@nyttoliv.se  så hjälper jag till att svara på eventuella frågor.