Sagt om våra retreats och resor

Deltagare 1

"Mina förväntningar uppfylldes mer än väl. Jag tar med mig att det är värdefullt att ta hand om kropp och knopp. Den tiden jag lägger på det är guld värt. Jag tar också med mig att guldkorn finns att finna i stillheten. Jag fick tag på några saker som gav mig något under dagen, det blev lite självkännedom. Troligtvis hade jag inte fått tag i dem om det varit en ordinarie söndag med sysslor och fix hemmavid.
Det var första gången jag provade yoga och jag fick mersmak! Skulle gärna börja på nybörjaryoga. Det var otroligt skönt att få vara i tystnad, så kravlöst, när det annars i livet är så mycket sus och brus."

Deltagare 2

"Min andra gång i Garnhuset var lite annorlunda än min första för jag var då på en annan plats i livet. Det blev precis så härligt och harmoniskt som jag tänkt mig. Den här gången visste jag ju mer vad som komma skulle, men jag älskar att bli guidad genom dagen och bara veta en kort sekvens i taget vad som kommer hända. Den här gången kändes inte timmesmeditationen alls lång. Jag känner mig lugn och harmonisk och som att jag har fått vara inkopplad i en laddsladd hela dagen. Jag tar med mig lugnet och energin och mina elever kommer få glädje av både den och Fyrkantsandningen kommande vecka. Den är ju perfekt just nu för mina nior. Tack för ännu en fantastisk yogadag!"

Deltagare 3

"Det var en underbar dag. Det var otroligt helande, läkande att få tillbringa en dag i tystnad tillsammans med kvinnor jag inte kände men ändå kände spontan tillit till. Särskilt meditationen uppskattade jag. Jag mediterar varje dag och är bekväm med det så längden var bara välkommen. Formatet/metoden var helt ny för mig. Tack! För mig var yogan inte så viktig. Jag har gjort så mycket yoga genom åren att det ofta är svårt att gå in i nya sätt. Men det var så skönt att bara vila under första passet. Jag var så otroligt skör och ledsen då att det var precis vad jag behövde. Jag önskar att det hade varit en hel helg. Gärna i tystnad."

Deltagare 4

"Jag tar med mig vikten av energi och en påminnelse av hur viktigt det är att stanna upp. Hur min omgivning påverkas när jag inte är i balans. Att komma ihåg att välja aktiviteter som ger och inte tar energi."

Deltagare 5

"Mina förväntningar på dagen uppfylldes absolut. Är i en sorgeprocess så har mycket sorg och smärta i kroppen. Det var omsorgsfullt och lugnet du sprider i din ledning gjorde att jag snabbt kände mig trygg att ta till mig det du gav. Tack! Tacksam över all fin planering och omsorg kring oss alla. Mycket kärlek och respekt. Tack för fint arbete!"

Deltagare 6

"Spännande att testa de olika formerna av yoga, meditation, mm. Känns som en jättebra dag för att kunna välja inriktning för framtiden. Andningsövningarna var jättebra. Var på väg att ge upp efter lunch men är jätteglad att jag stannade."

Deltagare 7

"Jag ville ge mig själv en dag för tid och stillhet och det har jag verkligen fått. En fantastisk miljö med underbar mat, ett bra planerat program med allt jag önskade mig. Så tack för denna underbara dag. Jag tar med mig hem många fantastiska andningsövningar som jag verkligen kan använda mig av. Jag har inte använt mig av "hummande" meditation tidigare och trodde inte det var något för mig men fel hade jag. Sedan har jag också upptäckt tystnadens magiska verkan - jag älskar det! Älskar blandningen av meditation och yoga som fyllde dagen till fullo. Så tacksam för denna dag och att få ledas av dig. Vill alltid ha din röst och energi nära mig och dina ständiga påminnelser om att lyssna på kroppen och att den berättar vad som fungerar just idag. Det behöver jag."

Deltagare 8

"Tack från djupet av mitt hjärta till er, Ingrid och Hasse. Så alldeles underbart att få tillbringa en hel helg och verkligen landa i mig själv, just i Beddingestrand och tillsammans med min"äldsta fina vän." Service bättre än på det finaste hotell, fantastisk mat. Det var så skönt att vi var en så liten grupp, så jag vågade släppa ut sorgen som bott i mitt hjärta. Underbart skönt att få vara i kroppen på/i olika yogaövningar. Oljor - underbara! En fantastisk resa i mig själv."

Deltagare 9

"Har verkligen sett fram emot yogahelgen. Hade inte några direkta bilder eller förutspådda tankar om hur det skulle bli. Var ett par veckor innan rädd att jag skulle missa detta om jag blev sjuk. Flera förkylda/sjuka. Jag klarade mig! Det har verkligen varit toppen genom hela helgen! Jag har lärt mig en hel del. Jag har "landat" och fått ny energi. Miljön vid havet är så givande och ger en "extra-allt-upplevelse." Yogapassen har varit suveräna. Maten har varit jättegod. Upplägget med två pass på lördagen och ett pass på söndagen samt tid till egna reflektioner, egen tid har varit toppen. Sharing var något nytt - lite pirrigt innan men väldigt fint och givande. Tack Ingrid och assistent Hasse!"

Deltagare 10

"Bra upplägg. Tillräckligt mycket tid per sak och mellan passen. Garnhuset är en trevlig lokal som ligger underbart. Underbart att vara på stranden och nära havet. God mat. Att vi bor i sommarstugan gör att upplevelsen känns familjär och hemtrevlig. Vi deltagare kommer varandra nära och det blir både givande och roliga diskussioner. Sharing är en intressant upplevelse och det är ett bra tillfälle att reflektera över dagen och tankar som har bubblat upp. Att få ventilera sina upplevelser om man vill det."

Deltagare 11

"Det har varit två sköna dagar med tid för omsorg om både kropp och själ. Yogaövningarna kändes bra i kroppen och kombinationen med promenader vid havet och goda måltider tillsammans var mycket bra. Jag har fått en helg som ger mersmak och det känns som att jag hittar tillbaka till det intresse jag har för balans i livet. Svårt att ta sig den tiden ibland men jag är väldigt nöjd att jag gav mig själv denna helg. Tack så mycket."

Deltagare 12

"En upplevelse! Härlig natur med hav och sol. God mat. Inkvarteringen fungerade bra. Ingrid är proffsig. Upplägget fungerade mycket bra. Vi har fått mycket av allt. Återkommer gärna. Allt till stor belåtenhet."

Deltagare 13

"Det har varit en fantastisk helg! Jag tycker du haft en bra balans mellan skrivövningar, egna reflektioner och yoga samt egentid. Skrivövningarna har varit enkla men har ju gett mer än man trodde. Den tysta sinnespromenaden är skön! Den gör att man kommer in i en mer djup och reflekterande sinnesnärvaro. Du råder ju inte över vilka som anmäler sig till detta, men jag måste säga att det varit fantastiska möten med så underbara kvinnor! Att få komma nära och att alla vågar öppna sig är dock din förtjänst! Både med din tillåtande yoga men också eftersom du är en så fantastisk skön person! Vill tacka dig för en underbar yogahelg!"

Deltagare 14

"Vilken härlig dag som stärkte inifrån och ut. Att allt skedde i total tystnad tillsammans med andra öppna människor var något som gjorde den inre resan än mer påtaglig. Tusen tack Ingrid för suveränt upplägg, omtanke och värme. Hälsa maken och tacka för den utsökta nyttiga middagen och lunchen!"

Deltagare 15

"Stort tack återigen för i lördags! Har försökt få fram hur bra det var på sociala medier och hylla dig. Det var så givande! Svårt att ge feedback på något som du skulle utveckla eller ändra, för jag tyckte det var så välbalanserat och gott hela dagen. Det är väl lite hur man går in i dagen och vad man har för förväntningar som också kan påverka ens upplevelser av dagen. Jag var väldigt mottaglig för att vara med efter lång period av jobb hemifrån, rätt lite aktiviteter och längtan efter detta. Balansen i programmet var väldigt bra: flödesyogan för att få igång kroppen, nedvarvning med meditation som gjorde att man hade en skön känsla i kroppen till maten och långlunchen med egentid. Jag blev proppmätt - så gott- så det var skönt att få gå ut. Meditationen efter lunch var bra för att komma på plats igen. Den var som jag sa i lördag häftig. Det tyckte vi nog alla. Den gick på djupet! Gott med yinyogan och ditt fantastiska klangbad som bara var som en present till oss.Och som jag sov sen! Jag var så sömnig när jag kom hem och var väldigt ointresserad av Mello (mer än vanligt) och lade mig efter den helt nockad och sov djupt och längre än vanligt! Känns som jag har massor med extra energi den här veckan nu."