Fotokurs och safari
Yoga och själslig ro
Kenya 18 - 27 januari 2024


Tänk att få tillbringa oförglömliga dagar i Kenya med en fotograf som har en gedigen kunskap om platsen och en yogapedagog för maximal närvaro i stunden, för välmående och sinnesro. Nu har du möjlighet att följa med fotograf Peter Löfqvist som visar oss det genuint äkta, långt bortom turiststråken, i detta land med en oslagbar natur där varje minut tas in med alla sinnen. Det blir möten med människor, oförglömliga naturupplevelser och givetvis safari.

Peter Löfqvist har tillbringat flera år i Kenya och har gjort ett stort förarbete med alla de kontakter han knutit med människor genom åren, boenden och platser han hittat som är magiskt och naturligt vackra, långt bortom turiststråken. Efter ett fotouppdrag i Kenya startade han 7M-projektet som på ett enkelt sätt tillgodoser avlägsna byar med vatten.

Ingrid Banheden Breisner, yogapedagog, är med för stunder av närvaro, sinnesro, vägledd meditation och givetvis yoga. Det blir yoga två gånger per dag på väl utvalda platser, där det första är på morgonen innan frukost. Även övningar att ta med hem i vardagen som hjälp att bibehålla den känsla av lugn och livskvalitet som vi får efter våra dagar i Afrika.

Temat är foto och yoga – resten står magiska Kenya för.

För information och program, kontakta ingrid.banheden@nyttoliv.se