Yogaresor

Att resa är att leva! Att få möta nya kulturer, nya människor och sig själv i nya situationer är fantastiskt! Ett par gånger om året erbjuder Nyttoliv resor till platser vi själva tycker mycket om. När vi förflyttar oss från vår vardagliga plats och kommer någon annanstans händer det något med oss. Vi uppmärksammar oss själva, andra och platsen på ett helt annat sätt och det kan likaväl vara nära som långt borta.
Resorna har lite olika teman beroende på vart vi åker, men yoga och meditation är alltid med som bas.
Det unika med våra resor, Nyttolivsresor, är att vi samarbetar med människor som har en lokal kännedom om trakten vi åker till. På så vis får vi uppleva det där lilla extra långt från turiststråken och vi får tillgång till platsen på ett mycket djupare sätt. Trevlig läsning och hoppas vi kan locka med dig på en resa eller retreat.

Resorna anordnas genom Nyttoliv Hälsocenter AB. 

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet,
vilket ger dig som resenär en extra trygghet.

Kontakta info@nyttoliv.se för mer information och utförligt reseprogram.

Gourmetyogaresa till Languedoc-Roussillon, sydvästra Frankrike
maj 2025


Feelgoodresa
Vi reser till Languedoc-Roussillon i sydvästra Frankrike, där vår svenska guide My möter oss och visar det bästa av sin del av landet. Det blir mat, vin, historia och kultur. Vi upplever bl a Canal du Midi till fots och gamla stan i Carcassonne, båda Unesco-skyddade.

Katharernas historia
Vi vandrar runt Katharborgarna och får berättat för oss deras ruskiga historia. Vi tar en tur till Port Leucate vid Medelhavet och besöker ostronodlarna och bjuds på dagsfärska ostron.

Fransk mat och franskt vin
Vi besöker sommarrestaurangen uppbyggd på stranden och som bjuder på fantastiskt god mat. Naturligtvis tar vi ett dopp i det salta Medelhavet.

Yoga
Varje morgon börjar med ett skönt yogapass hemma vid poolen, för att väcka kroppen till liv och för att vi ska vara riktigt närvarande på resan. En resa att minnas och njuta av länge.

Resfakta:

Tid:  maj 2025
Plats: Languedoc-Roussillon, sydvästra Frankrike
Boende: lantgård med egen pool
Pris: 
Anmälan: Vi tar redan nu emot intresseanmälan för Gourmetyogaresan 2025
Ledare: Ingrid Banheden Breisner och My Nilsson
För anmälan och reseprogram: info@nyttoliv.se.