Yogaresor

Att resa är att leva! Att få möta nya kulturer, nya människor och sig själv i nya situationer är fantastiskt! Ett par gånger om året erbjuder Nyttoliv resor till platser vi själva tycker mycket om. När vi förflyttar oss från vår vardagliga plats och kommer någon annanstans händer det något med oss. Vi uppmärksammar oss själva, andra och platsen på ett helt annat sätt och det kan likaväl vara nära som långt borta.
Resorna har lite olika teman beroende på vart vi åker, men yoga och meditation är alltid med som bas.
Det unika med våra resor, Nyttolivsresor, är att vi samarbetar med människor som har en lokal kännedom om trakten vi åker till. På så vis får vi uppleva det där lilla extra långt från turiststråken och vi får tillgång till platsen på ett mycket djupare sätt. Trevlig läsning och hoppas vi kan locka med dig på en resa eller retreat.

Resorna anordnas genom Nyttoliv Hälsocenter AB. 

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet,
vilket ger dig som resenär en extra trygghet.

Kontakta info@nyttoliv.se för mer information och utförligt reseprogram.


Yoga och vandring i Alagna,
italienska Alperna

6 - 10 september 2023

Fullbokad!

italienska Alperna
Vi åker till Alagna, denna genuina bergsby som ligger på 1200 meters höjd. Här bor vi på anrika Hotel Monterosa byggt 1860, placerat mitt i byn och dess stolthet. På hotellets nedre plan finns en mycket trevlig bar som är både frukostställe för den lokala befolkningen och After Ski, After Work och After Vandring. I princip öppen året om.

Yoga och vandring
Dagarna börjar med yoga i den fantastiska matsalen. Sedan är vi redo för en stärkande frukost innan det är dags att ge sig ut på dagens äventyr. Mycket uteliv och fysisk aktivitet står på programmet. Luften är så frisk och hälsosam här så bara det är en orsak att resa hit! Vi vandrar kortare och längre sträckor och åker mountainbike längs floden Sesia.

Sound of Music-känsla
Kanske tar vi ett dopp i den friska bergskällan i närheten av hotellet. Middagarna äts hemma på hotellet, luncherna äter vi någonstans uppe på berget beroende på var vi befinner oss. Kort sagt en resa med stor Sound of Music-känsla och naturupplevelser utöver det vanliga.

Varmt välkommen till härliga, aktiva dagar i Alperna!

Resfakta:

Tid: 6 - 10 september 2023
Plats: Alagna, Valsesia, Italien
Boende: Hotel Monterosa, Alagna
Pris: 9.950:-
Ledare: Ingrid Banheden Breisner
För anmälan och reseprogram: info@nyttoliv.se