Yoga och Vandring
Peloponnesos Grekland
oktober 2024

Redan när bussen tar oss från flygplatsen i Kalamata över berget mot Stoupa och kusten, känner du hur kropp och sinne landar och förbereder för total avkoppling. närvaro och livskvalitet!

Varmt välkommen till en Yoga- och Vandringsresa till Grekland och Stoupa, en by vid havet på den peloponnesiska halvön. I slutet av oktober bär det av för en hel vecka med yoga och vandring. Vid denna tid är turistsäsongen i stort sett över och ett lugn lägger sig över platsen. Havet är härligt uppvärmt och lockar till många bad och snorkling för den som vill. Här finns ett stort utbud av badplatser att välja på som sandstränder, klippstränder och stränder där stenar skapar ljuv musik tillsammans med vattnet. Maten är fantastiskt god och näringsrik. Oliver, apelsiner, tomater, citroner...Äkta smaker från lokala producenter får våra smaklökar att jubla!  

Vi bor på ett privat boende bara för oss med en fantastisk utsikt över havet. Har vi tur får vi uppleva den magiska solnedgången som Stoupa är känt för. Kanske kan vi också visualisera hur Zorba dansar för oss vid sitt hus på stranden. 

Temat för resan är Yoga, Meditation och Vandring. 

Vi reser i liten grupp och erbjuder ett program från morgon till kväll där man deltar i det som passar. Man kan resa själv eller tillsammans med vänner, vi ser till att du aldrig känner dig ensam om du kommer utan ressällskap. Yoga två gånger om dagen som passar både nybörjaren och den mer erfarne yogautövaren. 

Nyttoliv Hälsocenter har ordnat resor sedan 2016 till ett flertal länder både i Europa och ut i världen. 

Resfakta
Tid: 19 - 26 oktober 2024
Plats: Stoupa på den peloponnesiska halvön, Grekland
Boende: privat boende 
Pris: 11.500:- (inkl. transfer, alla transport, halvpension, del i dubbelrum, yoga, guidning)
                             (exkl. flyg, försäkring, några måltider, dryck)
Ledare: Ingrid Banheden Breisner
För anmälan och reseprogram: info@nyttoliv.se.